Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Άνθρωποι vol.2

Κι ακόμη μια μέρα τελειώνει με μια γεύση τσατίλας και θυμού. Ναι, άλλο ένα παιχνίδι στο LoL τελείωσε και κάποιος μου την έδωσε τόσο πολύ στα νεύρα, που αν τον είχα μπροστά μου θα του έκανα τη μούρη σόλα για παπούτσια.

Δεν μπορώ να καταλάβω πως την έχουν δει μερικοί τύποι και νομίζουν ότι είναι και άρχοντες. Δηλαδή γιατί δεν μπορεί να καταλάβει κανείς ότι δεν είναι όλα ρόδινα στη γαμημένη τη λειτουργία που λέγεται "Ζωή"; Δεν μπορείς να έχεις και την πίτα ολόκληρη(μπουγάτσα για κάποιους) και τον σκύλο χορτάτο(αυτόν με το μπλε κολάρο, το οποίο πάει πακέτο με μια κοπέλα που δεν είναι ακριβώς γνωστή μου). Θα έχεις και τα πάνω σου, αλλά θα έχεις και τα κάτω σου. Τώρα το πόσα θα είναι τα πάνω και πόσα τα κάτω, αυτό περνάει πολύ δύσκολα από το χέρι του καθενός. Συνήθως τα κάτω είναι περισσότερα.

Κι όμως υπάρχουν άτομα, που είτε αρνούνται, είτε είναι αρκετά ηλίθια-να το θέσω ευγενικά(τέλος πάντων)-ώστε να το καταλάβουν αυτό. Π.χ. ο φίλτατος Xin Zhao που είχα συμπαίκτη. ΟΚ φίλε, έκανες τα περισσότερα kills. ΟΚ, οι υπόλοιποι που παίζαμε δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι. Εγώ προσωπικά είχα lag και το ξεκαθάρισα από την αρχή. Αυτό όμως δεν σου δίνει το δικαίωμα ούτε εσένα, ούτε σε κανέναν άλλο να με αποκαλεί "noob" γιατί απλά αν ήμουν noob δε θα είχα φτάσει εκεί που έχω φτάσει. Και φυσικά με τέτοια εσωτερική κρίση, χάσαμε.

Και παραπονιόταν ο άλλος ότι τον βρίζαμε εμείς. Εγώ να ξεκαθαρίσω από τώρα τη θέση μου. Δε χρησιμοποιώ τη λέξη "noob" εκτός κι αν πρόκειται για άτομο που το έχω δει από κοντά και ξέρω τις κινήσεις του. Ποτέ δε χρησιμοποιώ τη λέξη αυτή σε τέτοιου είδους παιχνίδια ή γενικότερα. Το είπα αυτό όταν παραπονιόταν ότι εμείς τον βρίζαμε. Και μετά του έδειξα τη φωτογραφία αυτή, η οποία προέρχεται από το πιο επικό ματς που έχει παιχτεί ποτέ στο LoL. Λοιπόν, δε γίνεται να είναι όλες οι μάχες τέτοιου είδους. Υπάρχουν καλοί παίκτες και υπάρχουν καλύτεροι παίκτες. Κι ως γνωστόν, ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη. Θέλουμε πλειοψηφία. Άι στον κόρακα με τους μυρωδιάδες!

Και στο τέλος, αφού είδε την εικόνα και με ρώτησε γιατί δεν έπαιξα έτσι και σήμερα, μου είπε ότι όλους τους έκανε report εκτός από μένα. Στα τέτοια μου κι εμένα! Εγώ τον έκανα report γιατί μίλαγε πολύ και έβριζε τους πάντες. Αν νομίζεις ότι θα ήσουν καλύτερος σόλο, να πήγαινες σε single-player παιχνίδι και όχι σε ομαδικό. Ρε με τον κάθε παπάρα που μπλέξαμε...

TR

2 σχόλια:

  1. Έτσι ρε. Χώστα στους μαλάκες που μας τα πρήζουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και όμως υπάρχουν τέτοιοι μυρωδιάδες! Εγώ έπαιξα σήμερα ένα game και πέτυχα σε κάτι άχρηστους που αρνούνταν να κάνουν surrender στο 20λεπτο! Που πας ρε καραγκιωζη με το σκορ 40-15 στο 20λεπτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή