Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Let the Games Commence!

Επιτέλους! Το δωμάτιο είναι (σχεδόν) έτοιμο. Έβαλα μέσα τηλεόραση, συνέδεσα το PS3, κότσαρα και κάτι τρομερά ηχεία 60 watt και άρχισα να παίζω. Απόλαυση. Μόνο αυτό το χαρακτηρίζει. Απόλαυση. Να κάθομαι στο ντιβανάκι και να λιώνω ώρες μπροστά στην 23άρα Full HD LED τηλεόραση. Πάλι καλά που βρήκα καλά εργαλεία και έφτιαξα το απόλυτο play room. Τώρα έχω να τελειώσω παιχνίδια..... Ήδη το Prince of Persia: The Sands of Time είναι in progress. Αύριο το κόβω να το έχω τελειώσει βασικά. Αλλά δεν ανησυχώ. Έχω ένα σωρό άλλα παιχνίδια να παίξω.

Μπορώ και με τους φίλους μου να μαζευόμαστε και να λιώνουμε στα games. Κι αν βρούμε κάνα που να παίζει co-op, ακόμη μεγαλύτερο λιώσιμο.

Αυτά για σήμερα. Κανονικά θα ανέβαζα μία φωτογραφία από το έπιπλο που έφτιαξα για να δείτε τη δουλειά που έκανα. Τώρα όποιος θέλει να δει και το τελικό αποτέλεσμα(δηλαδή το έπιπλο με την τηλεόραση, τα ηχεία και όλα τα παρεμφερή) θα πρέπει να είναι φίλος μου. Sorry guys.

BigBoss, Zaratoth, σας περιμένω να ρίξουμε λίγο ξύλο, ανάλογα και το παιχνίδι. Σας λέω θα τρελαθείτε με το πως έχω φτιάξει το δωμάτιο ρε παιδιά!

TR

1 σχόλιο: