Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Fate/Stay Night

Εκτός του ότι με είχε ζαλίσει στην αρχή ο Zaratoth να το δω και του ότι το είχα αρχίσει αλλά το παράτησα για καιρό όμως έπρεπε να το δω γιατί το είχα αρχίσει, έχω να πω μερικά πραματάκια για το συγκεκριμένο anime.



Στην αρχή είναι κάπως ψόφια τα πράγματα. Μετά που αρχίζει το ξύλο, κάπως έρχεται στα ίσια του. Μετά, για κάποιον ανεξήγητο λόγο, μπερδεύομαι και χάνω τη μπάλα. Σα να χάνεται το νόημα και δεν έχει πια αξία να το δεις.

Συνοπτικά, είναι ένας πόλεμος, ο Holy Grail War, και συμμετέχουν εφτά άνθρωποι που έχουν τους βοηθούς τους ο καθείς, γνωστούς ως Servants. Ο κάθε Servant είναι από ξεχωριστή κλάση και έτσι καταλήγουμε με 7 κλάσεις: Saber, Rider, Archer, Lancer, Caster, Assassin και Berseker. Και όλοι αυτοί τσακώνονται για το ποιος θα πάρει το Ιερό Δισκοπότηρο.


Τέλος πάντων, ήταν ένας τρόπος να περάσει η ώρα. Αν και υπάρχουν άλλοι τρόποι για να περάσει καλύτερα. Αυτό ου μου άρεσε περισσότερο από το anime, ήταν η Rider.




Πρέπει να δείτε τη σειρά για να καταλάβετε το γιατί βασικά.


Στο anidb, έχει πάρει 7.39 από 30 reviews, Ούτε θα συμφωνήσω, ούτε θα διαφωνήσω. Ούτε νομίζω ότι είναι η κατάλληλη βαθμολογία αυτή, ούτε μπορώ να πω ότι θα άξιζε λιγότερο ή περισσότερο. Γιατί όπως είπα, σε κάποιο σημείο άρχισα να μην ακολουθώ και μπερδεύτηκα. Επίσης, δεν θα σας προτείνω να το δείτε. Ούτε θα αποτρέψω κανέναν όμως, αν θέλει να το δει. Είναι ένα γλυκανάλατο anime, γι' αυτό δεν μπορώ να βγάλω οριστικό πόρισμα. Η απόφαση είναι εξολοκλήρου δική σας.


TR

2 σχόλια: