Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Οι Γερμανοί κατηγορούν την Ελλάδα για ρατσισμό!

Αυτό ακριβώς. Γιατί τους έκατσαν βαριά μερικά σχόλια που ακούστηκαν για τον αντικαγκελάριο(ελεϊνή η ορολογία που χρησιμοποιούν για τα αξιώματα-λες και είναι ακόμα κάνας μεσαίωνας) αλλά και για τους ίδιους. Αφορμή για να μας χαρακτηρίσει το περιοδικό Bild άλλη μια φορά ήταν η εξής φωτογραφία:




Βλέπετε, τους κακόπεσε που τους τα είπαν μια φορά έξω από τα δόντια. Και παρεξηγήθηκαν. Και άρχισαν πάλι να κατηγορούν την Ελλάδα γιατί υπάρχει. Άντε και γαμηθείτε ρε! Εμείς φταίμε που σας δώσαμε τα φώτα του πολιτισμού! Μη κοιτάτε που έχουμε καταλήξει λόγω της κυβερνούσας "Γενιάς του Πολυτεχνείου", που μόνο αυτόν το λόγο έχει να κοκορεύεται. Ότι είναι η γενιά του Πολυτεχνείου. Όμως δεν το τιμάει καθόλου εκείνο το Πολυτεχνείο έτσι που κυβερνά.

Διαβάζοντας το άρθρο του NEWS247, βγήκα απ' τα ρούχα μου. Οι τύποι παίζονται, αλλά τους αφήνουμε να νομίζουν ότι είναι άπαιχτοι και να που φτάσανε. Να μας κατηγορούν για ρατσισμό. Ναι ρε μαλάκες, είμαι ρατσιστής απέναντί σας, γιατί με ενοχλείτε. Δηλαδή η Αγγλία ή οποιαδήποτε άλλη χώρα που είναι πιο κόσμια απέναντι στην Ελλάδα, στο πηγάδι κατούρησε; Αν ναι, τότε βγάλτε νερό να πιείτε. Μαλάκες είναι οι Σουηδοί και όλοι οι άλλοι που δε λένε τίποτα. Χαζή ήταν η άλλη που ήρθε και έζησε δυο βδομάδες και είδε πως είναι τα πράγματα στην Ελλάδα. Εσείς μόνο από την τηλεόραση ξέρετε να βλέπετε και κρίνετε. Άσχετοι.

Όταν δηλαδή ο κόσμος καίγεται γιατί δεν έχει λεφτά να πάρει σκατό να φάει κι εσείς μου έχετε και τις γιορτές σας και τις αργίες και τα όλα σας, τι περιμένετε να ακούσετε; Εγκώμια για το πόσο γαμάτοι είστε; Αφού δεν είστε ρε νουμπάδες!! Πως να γίνετε; Συναντώ Γερμανούς στο διαδίκτυο και μόλις καταλαβαίνουν ότι είμαι Έλληνας αρχίζουν τα μπινελίκια. Και παρουσιάζουν τη Γερμανία σαν τον από μηχανής θεό που θα έρθει να σώσει την Ελλάδα. Τα τρία του Καράμπελα δεν μπορεί να σώσει η Γερμανία. Θα σώσει την Ελλάδα... Ναι καλά. Όταν εγώ γίνω πυρηνικός επιστήμονας.

Αν η Γερμανία θέλει να δώσει και να σώσει, τότε ας επιστρέψει αυτά που έκλεψε. Η Ελλάδα είναι μια χώρα με ουκ μικρό ιστορικό πολέμων και κατοχών. Σχεδόν 400 χρόνια οι Τούρκοι. H Ιταλία-Γερμανία 5 χρόνια. Για να μην πάμε πιο πίσω. Ή πιο μετά. Αυτά είναι τα δύο σημεία που έκαναν την Ελλάδα να μείνει πίσω. Εκεί ήταν που συνέβαλλε η Γερμανία στο να πέσει το βιοτικό επίπεδο της Ελλάδας. Και δεν ξέρω για τις υπόλοιπες χώρες(βλ. Ολλανδία, Βέλγιο, Λουξεμβούργο, Γαλλία κλπ κλπ), αλλά στην Ελλάδα δεν έχουν δώσει πίσω αυτά που πήραν. Θέλετε να το πιστέψετε; Πιστέψτε το. Δε θέλετε; Υπάρχει χώρος για όλους να γραφτείτε.

Πείτε με ρατσιστή, πείτε με ό,τι ποθει η ψυχή σας. Εγώ δεν αλλάζω στάση απέναντι σε κάποιον που επίσης έχει την ίδια στάση προς εμένα. Αν προσβάλλονται κάποιοι από αυτό, ακόμα υπάρχουν θέσεις. Και άπλετο μελάνι. Το να κάνεις όμως τη μητέρα Τερέζα και να παίζεις και καλά ότι έχεις τη διάθεση να βοηθήσεις και από την άλλη να σκάβεις το λάκκο αυτού που πρόκειται και υποτίθεται ότι θέλεις να βοηθήσεις, μόνο απέχθεια και αισχρά σχόλια προκαλεί. Οπότε πριν με ξαναπεί ρατσιστή ο Γερμανός και ο κάθε Γερμανός, καλύτερα να σκεφτεί πρώτα σε τι θέση βρίσκεται ο ίδιος και μετά να έρθει να μου πουλήσει μούρη. Άντε γιατί....

Ρε με τον κάθε μαλάκα που μπλέξαμε...

TR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου