Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Ichiban Ushiro no Daimaou

Παρακολούθησα τη μικρή αυτή σειρά(μόλις 12 επεισόδια) και μπορώ να πω ότι, αν και δεν ήταν καμία υπερπαραγωγή, ήταν ένας τρόπος να περάσει η ώρα.


Για να δούμε.... Ιστορία πρακτικά ανύπαρκτη. Τύπος με βλακωδώς μεγάλη και ανεξέλεγκτη δύναμη: check. Knock-out sexy μαθήτριες: check. Τυχαίες εμφανίσεις εσωρούχων και κρυφών σημείων: check. Harem: check. Fan service: εκεί να δείτε check.

Τελικά μάλλον έβλεπα hentai με μια δόση action. Ένας τύπος, ο οποίος έχει γεννηθεί για να γίνει ο Demon Lord και να πάει κόντρα στο πεπρωμένο του(δηλαδή να καταστρέψει το σύστημα). Το "προνόμιο" του Demon Lord το λαμβάνει ένας όποιος να 'ναι και εμφανίζεται κάθε 100 χρόνια. Μιλάμε για μετενσαρκώσεις των μετενσαρκώσεων εδώ! Τέλος πάντων, ο συγκεκριμένος Demon Lord παρεκτρέπεται από αυτό για το οποίο είναι προορισμένος και θέλει να πάει κόντρα στο σύστημα που ελέγχει τους πάντες ενώ οι προγενέστεροί του πήγαιναν κόντρα μόνο στον δημιουργό τους. Αυτό είναι spoiler, αλλά αν δεν δει κανείς τη σειρά δεν πρόκειται να καταλάβει τι είπα μόλις τώρα, οπότε....

Ο τύπος αυτός, το λοιπόν, μπαίνει σε μια σχολή μαγείας και εκεί συναντάει διάφορα άτομα και κάπως περιέργως εκτυλίσσεται μια υποβόσκουσα ιστορία. Αλλά περισσότερο γέλιο έχει με όλα τα ατυχήματα που συμβαίνουν, παρά ιστορία που να σε καθηλώνει. Στα τελευταία επεισόδια μόνο δείχνει κάτι το ιδιαίτερο από μεριάς ιστορίας.

Ε, τι άλλο να πω, δεν έχει και τίποτα. Στο anidb έχει πάρει ένα ωραίο 4.5 το οποίο αναρωτιέμαι αν το πήρε για την ιστορία του. Γιατί αν έπαιρνε βαθμό για τα pantsu, τα ecchi και τα nudity, τότε θα έπαιρνε τουλάχιστον 8.

Να προτείνω να το δείτε; Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Μπορείτε να κάνετε και χωρίς αυτό. Αν θέλει όμως κανείς, μπορεί να το δει. Όπως ανέφερα, είναι ένας ωραίος τρόπος να περάσει κανείς την ώρα του.

TR

1 σχόλιο: