Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Τι μέρα κι αυτή!

Σήμερα ξεκίνησα να φτιάχνω με ένα φίλο μου το έπιπλο που θα βάλουμε επάνω την τηλεόραση για το PS3. Πιαστήκαμε(για την ακρίβεια ξεπατωθήκαμε) από το πρωί να κόβουμε και να τρίβουμε ξύλα. Προσωπικά, αν και το έπιπλο δεν είναι και από τα καλύτερα που έχει δει ποτέ η ανθρωπότητα, μας άρεσε και των δύο, καθώς ήταν κάτι που ξεκινήσαμε να φτιάξουμε μόνοι μας, χωρίς βοήθεια από κανέναν.

Δεν το ολοκληρώσαμε, γιατί μας πήρε το μεσημέρι και μας έκοψε η λόρδα. Αν και δεν έχει μείνει κάτι ιδιαίτερο να γίνει. Μόνο να συνδέσουμε τα κομμάτια μεταξύ τους και να τα περάσουμε ένα χέρι βερνίκι. Σε λίγες μέρες θα έχω έτοιμο το Play Room που ήθελα να φτιάξω εδώ και λίγους μήνες. Το καλοκαιράκι ίσως του ρίξω κι ένα βάψιμο, αλλά αυτό είναι μακριά ακόμη.

Ελπίζω αύριο να μπορέσω να βιδώσω τα κομμάτια μόνος μου. Είναι περίεργο το έπιπλο και πρέπει να υπάρχει οπωσδήποτε κάποιος να βοηθήσει, αλλά κάπως θα τα βολέψω. Και λέω ότι θα είμαι μόνος μου γιατί δυστυχώς, το φιλαράκι που με βοήθησε σήμερα, αύριο θα ταξιδέψει στο χωριό του για Πάσχα. Καλό Πάσχα σε όλους, παρεμπιπτόντως.

TR

3 σχόλια:

  1. Ποιο ΙΚΕΑ; Αφού είχα όσα χρειαζόμουν, να έμπαινα σε τζάμπα έξοδα; Πιο πολύ θα το αγαπήσω τώρα που το φτιάχνω εγώ, παρά απλά να το αγοράσω. ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή