Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Το πρώτο

Ήθελες πόλεμο(βασικά δεν τον ήθελες-ήσουν αρκετά βλάκας όμως ώστε να τον αρχίσεις) και πόλεμο θα έχεις. Με Μενιδιάτες δεν μπλέκεις. Και όσο να το κάνουμε, και η Αγία Άννα είναι προάστιο του Μενιδίου. Οπότε πρόσεχε.

Καλά, δεν έκανα και τίποτα το τραγικό. Απλά πήρα ένα τηλέφωνο στην εκπομπή να τον βρίσω, αλλά ο πανικόβλητος φώναξε αμέσως να με κλείσουν από τον αέρα. Και κοκορευόταν μετά ότι πήρα να κλαφτώ. Αφού δε με άφησες να συνεχίσω ρε μυρωδιά! Πως ξέρεις ότι εγώ θα κλαιγόμουνα; Ίσα-ίσα, εσύ είσαι αυτός που κλαίγεται(βασικά φοβάται) γιατί δεν έχεις τολμήσει να πεις ακόμη στο site ότι με έκανες ban γιατί σε δέρνει(το ποιος το ορίζει ο καθένας με τη φαντασία του). Πάρτε και το link για να ακούσετε όσα με άφησε το αφεντικό(θα ξεράσω) να πω.

Λέω το πρώτο, αλλά μπορεί να σε λυπηθώ και να μην κάνω άλλο. Μπαααα, τώρα που το ξανασκέφτομαι, δεν έχω να χάσω τίποτα από σένα, όπως το άλλο το παιδί, που τον εκβίασες για να συνεχίσεις να του δίνεις τον μισθό του.

TR

3 σχόλια:

  1. οταν εγω τα ελεγα δεν με ακουγατε ...

    μπορει να μην κερδιζα τιποτα οσο ειχα μπλεξει, εχασα βεβαια την παρεα και καποια συγκεκριμενα ατομα αλλα δεν μπορει ουτε ο ιδιος να φανταστει ποσα κερδισα απ την ωρα που σηκωθηκα κ ΕΦΥΓΑ ...

    σας τα ελεγα ... κανατε το λαθος και γυρισατε ...

    και κατι τελευταιο, επειδη ηρθε τοτε και στα δικα μου χερια το αρχειο με τα bans, θα επρεπε να ντρεπεται που το εχει ακομα σηκωμενο το site.
    225 ατομα σε 4 χρονια δεν ειναι τυχαιο ... αλλα ας ειναι καλα ο sentra, το gazzetta και το ebw, που το κρατανε το GW ζωντανο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποτε σκοπευεις να κανεις την επομενη σου επίθεση;;; :O

    Keep up the good work!

    -George

    ΑπάντησηΔιαγραφή