Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Ακόμη μια προσθήκη

Στη δεξιά μεριά του blog, έχω βάλει στο κάτω μέρος μια λίστα με 10 από τις καλύτερες ταινίες που έχω δει. Είναι άκρως υποκειμενική η λίστα και βασικά δεν είναι και σωστή, γιατί μερικές από ταινίες αυτές είναι λανθασμένα στη λίστα. Απλά δεν μπορούσα να θυμηθώ τις άλλες ταινίες που έχω δει, ώστε να είναι η λίστα μου ακόμη πιο πλήρης και σωστή.

Γράψτε μου στα σχόλια αν έχετε δει κάποια από τις ταινίες και αν σας άρεσε. Πείτε αν πιστεύετε πως κάποια από τις ταινίες που έγραψα δεν αξίζουν(ας είμαστε ειλικρινείς, έχω βάλει κάποιες άσχετες, το ανέφερα και πιο πριν) και πείτε αν εσείς πιστεύετε πως κάποια άλλη έπρεπε να υπάρχει στη λίστα οπωσδήποτε.

Υ.Γ.: Όχι BiG_Bo$$, δεν μιλάω για ταινίες anime.

TR

4 σχόλια:

  1. Από όλες αυτές έχω δει τις "Ghost Rider", "Lord of the Rings" και "The Last Samurai". Προσωπικά πιστεύω πως η Ghost Rider δεν αξίζει να είναι στη λίστα, καθώς μόνο τα εφέ και μια μάχη αξίζουν από όλη την ταινία. Επίσης αξίζει όλη η τριλογία X-Men (μιας και έβαλες τον Wolverine), οι ταινίες Batman κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχεις δει τις φωτογραφίες που είναι συνδεδεμένες με τις ταινίες ή απλά διάβασες τα ονόματα; Δεν μπορεί να μην έχεις δει Τον Τελευταίο των Μοϊκανών ή το Crouching Tiger/Hidden Dragon(Τίγρης και Δράκος). Είναι ταινίες που έχουν παιχτεί και στην τηλεόραση, ιδιαίτερα ο Τελευταίος των Μοϊκανών έχει παιχτεί πολλές φορές.

    Όσο γι' αυτό που πρότεινες, την τριλογία των X-Men, έχεις δίκιο που την πρότεινες, καθώς είναι από τις ταινίες που χαρακτηρίζονται ως "Stunning", αλλά πιστεύω πως η ταινία του Wolverine μόνη, ήταν καλύτερη.

    Κι όσο για το Batman, δεν ξέρω, καμία ταινία δεν μου έκανε ιδιαίτερη αίσθηση. Ούτε οι παλιές ούτε οι καινούριες που βγήκαν(batman Begins κ.ο.κ.)

    Πάντως για το Ghost Rider έχεις δίκιο, γι' αυτό άλλωστε είναι και στην έβδομη θέση. Ψάχνω την ταινιοθήκη μου για να βρω μια καλύτερη ταινία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν έχω δει τις υπόλοιπες ταινίες, είμαι σίγουρος. Άντε, να έχω δει από τον Τελευταίο των Μοϊκανών μερικές σκηνές, αλλά ως εκεί. Άλλες καλές ταινίες είναι ο Braveheart ίσως, το πρώτο των Πειρατών της Καραϊβικής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή