Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

Καλά... Χριστούγεννα

Το λοιπόν ρε παιδιά, από εδώ που βρίσκομαι και γράφω στο blog (πάλι καλά έχει καλή ταχύτητα το ίντερνετ) μετά το τέλος του κόσμου, περιμένω τον καινούριο χρόνο. Είναι ψιλομαρτύριο αυτές οι 6 μέρες, αλλά τι να κάνεις. Το ανέχεσαι. Εδώ πάνω δεν πρόκειται να βάλουν άλλα μέτρα. Αντίθετα εκεί κάτω, θα καθίσετε να βασανίζεστε... Που να πάρει, αφού έχει επέλθει το τέλος του κόσμου. Ποιος θα κάτσει τώρα να φάει το παλούκι που ετοίμαζαν οι μέγιστοι αυτοί πολιτικοί της τιτάνιας εκείνης Ελλάδος; Γκαντεμιά!

Άλλος ένας χρόνος πάει, ακόμα μια φορά η κατάσταση είναι τραγελαφική. Παντού. Χωρίς εξαιρέσεις. Η μαλακία πάει σύννεφο και θα συνεχίσει για αρκετό καιρό απ' ότι φαίνεται. Κάποιοι την έχουν κάνει σφεντόνα και κάποιες την έχουν κάνει πηγάδι.... Άντε ύστερα να "κλείσουν τρύπες" και να "συμμαζέψουν" τα ασυμμάζευτα. Όπου να 'ναι φεύγει το 2012 κι έρχεται το 2013 (να την φας και να 'ναι κρύα! xD ).

Τι περιμένω να δω το '13; Χμμ, για να σκεφτώ, για δώστε μου λίγο χρόνο.... Α! το βρήκα. Μαλάκες, μαλάκες και... ε... ποιο ήταν το τρίτο ρε φίλε τώρα... Α! ναι. Μαλάκες που θα παριστάνουν ότι προσπαθούν να σώσουν την Ελλάδα. Ίσως και μερικές θεωρίες για το τέλος του κόσμου. Ξανά. Ννναι, μάλλον έχει παλιώσει αυτό το σενάριο. Ε, αφού και οι Μάγια δεν το πέτυχαν, τι στο διάλο! Κάτι πρέπει να πηγαίνει στραβά.

Αλλά δεν ανησυχώ ούτε γι' αυτό. Όλο και κάποιον θα βρούμε να κατηγορήσουμε για την επόμενη μίζερη απόπειρα κατεστραμμένων καραγκιόζηδων που προσπαθούν να αναδειχθούν παίζοντας τους έξυπνους, καθώς θα βρουν κάτι να πουν ώστε να "στηρίξουν" το επόμενο τέλος του κόσμου. Παρεμπιπτόντως, την Παρασκευή που ήταν το τέλος του κόσμου πήγα και είδα την ταινία Hobbit. ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ!!! Ίσως εκεί έγινε κάποιο βραχυκύκλωμα στον πλανήτη και γι' αυτό επέζησε ο μάταιος τούτος κόσμος.

Τι άλλο να περιμένει κανείς... Κάτι χιλιάδες επιπλέον οικογένειες να χάνουν τις δουλειές τους και να βρίσκονται στον δρόμο λόγω κρίσης. Τίποτα πολιτικά πρόσωπα να μαζεύουν λεφτά που ούτε στον κώλο τους να χωράνε πια. Αχ, ρε πούστη μου... Είπα να μη βρίσω μέρα που είναι, αλλά ρε γαμώτο δεν αντέχω! Δεν παριστάνω τον κομμουνιστή, γιατί κι αυτοί είναι από άλλη φάρα. Μάθαμε και τα δικά τους σκατορθώματα. Παίζει να είναι οι χειρότεροι παπάρες από όλους τους άλλους.

Τέλος πάντων, το θέμα είναι ότι οι πολιτικές αρχές της χώρας αυτής παίρνουν "μισθό" 7000 ή και 8000, όταν ο κοσμάκης αναγκάζεται να βγάλει τα έξοδα του μήνα με πέντε κατοστάρικα. Και στην ουσία τι κάνουν; Ξύνουν τ' αρχίδια τους! Οχτώ χιλιάρικα για να κάθονται και να λένε ένα μάτσο μπαρούφες! Ύστερα να μην αναρωτηθώ, σαν νοήμων άνθρωπος, ποιος μαλάκας ευθύνεται που τους επιτράπηκε να παίρνουν τόσα λεφτά;

Ξέφραγο αμπέλι, μάγκες. Δεν έχει μέλλον. Πουθενά δεν έχει μέλλον. Όποια χρονιά και να 'ρθει το αποτέλεσμα θα είναι μηδέν. Ούτε οι "προφητείες" των Μάγια, που ο καθένας εκλαμβάνει όπως θέλει, ούτε οι Μασόνοι ούτε ούτε ούτε... Κανένα τέλος του κόσμου δε θα μας σώσει. Είναι πραγματικά τράτζικ κατάσταση και την παρουσιάζω ακόμα πιο μαύρη, αλλά λέω μόνο αυτό που βλέπω.

Ώρες - ώρες μου 'ρχεται να κάνω μια ανακοίνωση, στην οποία θα προβλέπω κάπου στις 300 δολοφονίες ανθρώπων. Τότε να δούμε για τέλος του κόσμου.

Χρόνια πολλά, καλή χρονιά (εντός ολίγου) και να ακούτε Buckethead.


TR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου