Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Reaper's Corner of Thought

Μιας και είχα λίγο καιρό να ανανεώσω το περιεχόμενο, λέω να μιλήσω για κάτι λίγο καθυστερημένα αν και πάλι θα το βρούμε μπροστά μας. Είχαμε εκλογές ρε!

Και μιας και είχαμε εκλογές και έχουν βγει και τα αποτελέσματα, θα ήθελα να κάνω τα δικά μου σχόλια. Αρέσουν-δεν αρέσουν, στα παπάρια μου. Εγώ αυτά έχω να πω και αυτά θα πω. Όποιος δε θέλει, ας μην τα διαβάσει.

Το λοιπόν, ένα σοβαρό αποτέλεσμα δεν υπήρχε. Ήρθαν κυριολεκτικά τα πάνω-κάτω. Δεν μπορώ να καταλάβω πως έγινε, καθώς η δική μου εκτίμηση έλεγε ότι το ποσοστό αποχής θα ήταν μεγαλύτερο απ' όσο ήταν τελικά. Αλλού ερχόταν πρώτο το ΣΥΡΙΖΑ, αλλού η ΝΔ και αλλού οι Πειρατές(λέμε τώρα). Υπάρχουν δύο εξηγήσεις για μένα:

α) Ο κόσμος πραγματικά δεν ήξερε τι να ψηφίσει και σημείωνε ότι του κατέβαινε στην κούτρα του σα να έπαιζε ΠΡΟ-ΠΟ.

β) Ήταν ένα είδος διαμαρτυρίας προς ΟΛΗ την πολιτική σκηνή, το οποίο ήθελε να στείλει το μήνυμα ότι είναι όλοι ένα μάτσο μαλάκες και άχρηστοι, καρεκλοκένταυροι απατεώνες.

Θα ήθελα να πιστεύω ότι ήταν το δεύτερο αίτιο που οδήγησε σε αυτό το τουρλουμπούκι αποτελεσμάτων και όχι το πρώτο, γιατί δε θέλω να θεωρώ ότι όσοι πήγαν αν ψηφίσουν είναι ΤΟΣΟ ζωντόβολα. Πραγματικά δε θέλω να το πιστεύω. Δηλαδή για το γαμώτο, δε μπορεί να σε πηδάνε τόσα χρόνια, ξαφνικά έχεις μια αναλαμπή και όλα αποκαλύπτονται κι εσύ διαμαρτύρεσαι κάνοντας μαλακίες. Καλύτερα να αυτοκτονήσεις! Ούτε εγώ τους χωνεύω, αλλά δεν θα έκανα κάτι τέτοιο.

"Οι πιο σημαντικές εκλογές στην ελληνική ιστορία" λέγανε παντού. Ο καρμίρης ο Παπανδρέου εξαφανίστηκε από προσώπου γης, γιατί κατάλαβε ότι είναι ο λαός έτοιμος να τον λιντσάρει αν ξαναεμφανιστεί. Βέβαια, οι σημαντικότερες αυτές εκλογές κατέληξαν να είναι είναι ένα τραγελαφικό ανέκδοτο, κατά την άποψη μου.

Ποτέ δεν ήμουν φανμπόι των μεγάλων κομμάτων, ούτε της υποκρίτριας της Παπαρήγα, η οποία μιλάει για αποτυχημένο σοσιαλισμό, επιστροφή στον κομμουνισμό κι ένα μάτσο μαλακίες για την δημοσιοποίηση του πλούτου, όταν την ίδια στιγμή η ΙΔΙΑ η Παπαρήγα έχει την κόρη της να σπουδάζει σε ιδιωτικό κολλέγιο(στην Αμέρικα αν δεν απατώμαι). Ούτε τον Τσίπρα γουστάρω ιδιαίτερα, γιατί κάθε φορά μου έρχεται η τσιπούρα στο μυαλό και απεχθάνομαι τα ψάρια. Αλλά όταν άκουσα ότι η Χρυσή Αυγή έγινε μέλος της Βουλής, εκεί έπαθα το πρώτο από πολλά εμφράγματα. Σοβαρά??

Όλοι στους δρόμους, τα λεωφορεία, τα μετρό, τους ηλεκτρικούς και οπουδήποτε αλλού μιλάνε για επανεγκαθίδρυση του φασισμού με το μνημόνιο. Έχει κανείς ιδέα - αναρωτιέμαι - τι εστί "Χρυσή Αυγή"; Θεωρώ πως όχι.

Έχοντας μερικές "φιλικές συναντήσεις" στο ιστορικό μου με χρυσαυγίτες, έχω κάθε δικαίωμα να μιλήσω. Πρώτον, είναι εντελώς άχρηστοι στο να δίνουν ξύλο. Τουλάχιστον αυτοί που συνάντησα δεν είχαν ιδέα. Έπειτα, επειδή έχω μιλήσει και πολιτισμένα με μερικούς - τι είδους μαγεία είναι αυτή θα μου πείτε - έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι απόψεις τους περιστρέφονται μόνο γύρω από την λέξη "πατρίδα". Όχι ότι είναι κακό, αλλά ο τρόπος που το σκέφτονταν ήταν λάθος. Για όλα φταίνε οι ξένοι. Πώς γίνεται αυτό δεν μπορούν να το εξηγήσουν οι ίδιοι, ειδικά αν τους φέρεις ατράνταχτα παραδείγματα ότι δεν φταίνε. Με λίγα λόγια, η θεωρία του Χίτλερ περί αρίας φυλής σε ελληνικά δεδομένα, με Έλληνες ναζί.

Επιπλέον, το να είσαι χρυσαυγίτης σημαίνει απαγορεύσεις. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, έχουν απαγορεύσεις. Τουλάχιστον αυτό κατάλαβα εγώ. Μάλλον είναι κάτι σαν τους κνίτες(ΚΝΕ για όποιον δεν κατάλαβε) που τους έχουν απαγορεύσει από το ίδιο το κόμμα να διαβάσουν κάποια συγκεκριμένα βιβλία. Έτσι αφήνουν μέρος της γνώσης απ' έξω, μένουν στην άγνοια και με λίγα λόγια η μαλακία πάει σύννεφο.

Τρίτο βασικό στοιχείο της Χρυσής Αυγής είναι η βία. Σε καθημερινή βάση. Όποιος μπορέσει να μαντέψει ποιοι είναι οι δέκτες της βίας αυτής, κερδίζει λουκουμάκι. Κανείς; Μα φυσικά οι αλλοδαποί. Είπαμε, φταίνε για όλα(βλ. παραπάνω). Γιατί έτσι μας είπαν. Και θα κλείσω εδώ όσον αφορά την πολιτική ομάδα αυτή. Ας μην μπω σε λεπτομέρειες σχετικά με το παρελθόν του Μιχαλολιάκου, γιατί είναι και απόρρητα δεδομένα. Τουλάχιστον υπάρχουν μερικοί που ξέρουν και με καθοδήγησαν, ώστε να ξέρω κι εγώ τι λέω.

Το θέμα είναι, ότι με κάτι τύπους σαν της Χρυσής Αυγής στη Βουλή, ο τόπος θα πάει όχι κατά διαόλου, όπως συνηθίζει. Θα πάει στον διάολο. Κανονικά. Το μόνο στο οποίο αποβλέπει η Χρυσή Αυγή - και κάθε "Χρυσή Αυγή" - είναι η εκκαθάριση του τόπου - και αντίστοιχα η "εκκαθάριση" του τόπου. Δεν έχουν κάποιο συγκεκριμένο σκοπό, ούτε συγκεκριμένο σχέδιο για τη διάσωση της Ελλάδας. Έχουν μόνο έναν τυφλοσούρτη, που δεν έχουν ιδέα τι είναι, γιατί υπάρχει και που τους οδηγεί. Τους είπαν να τον ακολουθήσουν και, σαν καλοί μαλάκες, το κάνουν. Χωρίς να ξέρουν και χωρίς να τους ενδιαφέρει να ξέρουν.

Μιλώντας για μένα προσωπικά, δεν ψηφίζω. Λόγω απόστασης, θα πρέπει να ταξιδεύω στη Μακεδονία κάθε φορά που οι πολιτικοί έχουν χεσμένη τη φωλιά τους και να χάνω χρόνο και χρήμα για τις μαλακίες τους. Είναι έξοδα. Πολλά. Ειδικά με τις τιμές των διοδίων που είναι σε κάθε χιλιόμετρο και της βενζίνης που είναι πιο καυτή και από την Miku Donalds, δεν υπάρχει ούτε μία γαμημένη περίπτωση να πάω να ψηφίσω. Καταλήγει όμως το αποτέλεσμα να είναι ένα, το οποίο πρόσφατα άκουσα από έναν καθηγητή μου και το οποίο είπε ο Πλάτωνας:

Εκείνος που δεν ασχολείται με τα πολιτικά του τόπου, καταλήγει να κυβερνάτε από κατώτερους

Πλάκα-πλάκα, έχει απόλυτο δίκιο. Από κατώτερους καταλήγω να κυβερνώμαι, όπως και πολλοί συνάνθρωποι, αφού έτσι κι αλλιώς από τους υπάρχοντες δυνάμενους πολιτικούς κανείς δεν έχει τη νοημοσύνη να κυβερνήσει σωστά μια χώρα όπως η Ελλάδα. Δεν είμαστε και καμιά Σουηδία ρε γαμώτο!

Η Miku Donalds. Είναι ωραία, ότι κι αν λέει ο BigBoss. Αλλά είναι και  ψεύτικη...

TR

6 σχόλια:

  1. Η φωτογραφία δεν φαίνεται. Κατά τα άλλα, ωραίο κείμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε λες ποια φωτογραφία. Εγώ τις βλέπω και τις δύο. Χωρίς να είμαι signed in.

      Και thanks ρε maaaaaaaan.

      Διαγραφή
  2. Δεν εχεις ιδέα περι Χρυσής Αυγής όπως και ο περισσότερος κοσμος. Πάντως το οτι δερνουν κοσμο ειναι γέγονος. Δεν θα καθίσω να εξηγησω τωρα το γιατι γιατι θα γίνω πάλι "γραφικός, φασιστας κτλ".

    Πάντως για να σου φύγει η απορία οι λαθρομετανάστες ΠΡΕΠΕΙ να φύγουν (ή να γίνει καιτ με δαυτους) γιατι μας κοστίζουν 12.000.000.000 ευρώ το χρόνο από ελλειψη φόρων + 26.700.000 για τα φαγητα που τους προσφέρουν στα διαφορα ασυλα. Προφανως ο Χρυσαυγίτης που γνώρισες ειναι σικε καθως οχι μονο ξερουν να δέρνουν αλλά οι περισσότεροι εχουν τελειωσει ειδικες δυναμεις.

    Αν καποιος θα επρεπε να μην ειχε μπει στην βουλη αυτός θα ήταν ο συρριζα. Τσίμπα μερικους λόγους:

    1) Θα βάλει κι αλλους φόρους
    2) Θα προσλάβει αλλους 100.000 δημοσιους υπαλλήλους
    3) Ειναι υπερ της ανεξάρτητης Κρητης
    4) Ειναι υπερ της ανεξάρτητης Θράκης
    5) Ειναι υπερ των Σκοπιων
    6) Ειναι κατα της θρησκείας
    7) Ειναι υπερκωλοτούμπας. Ελεγε καταργηση του μνημονίου και τωρα λεει επαναδιαπραγματευση
    8) Προωθείται από τα ξενα ΜΜΕ= ειναι του συστηματος
    9) Είναι υπερ των ανοικτων συνόρων
    10) Νομιμοποίηση του κανονικου χαρατσίου και προσθήκη +100ευρω χαρατσι.
    11) Δεν εχει καποιο ουσιαστικο σχεδιο (ουτε η ΝΔ, ουτε το ΠΑΣΟΚ, ουτε το ΚΚΕ)

    Ποιοι στο καλό τον ψηφισαν δεν εχω ιδεα, μάλλον οσοι ψησιαν Γιωργάκη στις προηγουμενες.

    Δεν φοβάμαι να το πω παντως, εγω ειχα ψηφίσει Καμμένο. Εκανα μεγαλο λαθος. Ενας απατεωνας ειναι κι αυτος που βρήκε ευκαιρια να φτιαξει κομμα και να παρει λεφτα απο τις ψηφους. Τα μασαει από τοτε που ανεβηκε και δεν ειναι τοσο δυναμικος οσο ηταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια φορά ξέρω αρκετά για τη Χρυσή Αυγή και αυτό μου αρκεί. Το γιατί δέρνουν κόσμο(πέραν των αλλοδαπών γιατί τους έχουν άχτι), συμβαίνει επειδή υπάρχει ο κομματικός πόλεμος. Συνήθως μαζεύονται ΚΝΕίτες και Χρυσαυγίτες και πλακώνονται στον πετροπόλεμο. Προσωπικά, δεν με άγγιξαν ποτέ σαν ιδεολογία. Τώρα, για τις Ειδικές Δυνάμεις....

      Συμφωνώ ότι οι λαθρομετανάστες είναι μια απ' τις 7 πληγές του Φαραώ. Με το να τους σπας τα παΐδια όμως και να τους τρέχουν στα νοσοκομεία, δεν γλυτώνεις φόρους. Αντίθετα γίνεται χειρότερα, καθώς χρησιμοποιούνται φάρμακα, γάζες κλπ κλπ τα οποία οι φορολογούμενοι τα πληρώνουν, ενώ αυτοί μόνο τα "εκμεταλλεύονται" τρόπον τινά. Η λύση είναι μία: ΑΠΕΛΑΣΗ. Όχι να γινόμαστε οι συμμορίες της Νέας Υόρκης και να σκάσει σε λίγο και ο Di Caprio. Όταν το καταλάβει αυτό η Χρυσή Αυγή, θα έρθει ένα βήμα πιο κοντά στη γνώση.

      ΣΥΡΙΖΑ: Αλλιώς γνωστό και ως "παρακλάδι του ΚΚΕ". Οπότε ότι μαλακίες λέει το ΚΚΕ θα τις μεταποιεί το ΣΥΡΙΖΑ και ουσιαστικά θα είναι τα ίδια με άλλα λόγια, που θα χαϊδεύουν τ' αυτιά του κόσμου. Σε πληροφορώ, κανένα κόμμα δεν έχει συγκεκριμένο σχέδιο για την περίοδο αυτή.

      Αυτά από μένα. Προς το παρόν.

      Διαγραφή
    2. ΑΠΕΛΑΣΗ εννοειται. Το θεμα ειναι οτι δεν γινεται γιατι ειναι λαθραίοι. Δεν γνωρίζουμε την προελευση τους και αν δεν μας την πουν οι ιδιοι πολύ απλα δεν γίνεται απέλαση. Οσο για το οτι κανενα κομμα δεν εχει σχεδιο πρεπει να σου πω οτι το ΛΑΟΣ εχει. Μπες σε ολα τα site των κομματων να διαβασεις. Δεν θελω να σε πεισω για κατι χωρις να εχεις πραγματικη αποψη. Πριν ψηφισω αυτο εκανα, διαβασα τα παντα. Μονο το ΛΑΟΣ δεν ελεγε αερολογιες. Τοτε θα μου πεις γιατι ρε φιλε ψηφισες καμενο; Γιατι ηθελα να μπει στην βουλη και δεν ηξερα αν θα εμπαινε.

      Βέβαια, άλλο πραγμα ο Χρυσαυγιτης ψηφισω χρυση αυγη και δερνω κοσμο και αλλο ο Χρυσαυγιτης που ειναι επισημως μεσα στο κομμα ως υποψηφιος. Φανατικοι υπάρχουν παντου.

      Διαγραφή
  3. Y.Γ. Για τον Καμμενο δεν ειμαι σίγουρος αλλά δεν ξερω αν μπορω να τον εμπιστευτω

    Υ.Γ.2: Κριμα που δεν πηρε 3% το ΛΑΟΣ. Ας τους λενε ολοι κωλοτουμπες, ειναι το μοναδικο κομμα που εκανε πραξεις και που αλλάζει στάσεις αναλογα με την κατασταση της χώρας δινοντας ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή