Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Rosario + Vampire & Rosario + Vampire Capu2

Έχω ολοκληρώσει τις δύο σεζόν του συγκεκριμένου anime εδώ και λίγες μέρες. Απλά θεώρησα να μην το γράψω στην αρχή του χρόνου, καθώς πίστευα ότι δεν θα ταίριαζε λόγω της χρονικής περιόδου.




Ήταν ένα αρκετά ενδιαφέρον anime. Ανήκει στην κατηγορία harem, που σημαίνει ότι όλες σφάζονται για την πάρτη ενός και συγκεκριμένα αυτού του ενός. Πολύ τυχερό το παλικάρι. Δύο σεζόν, 13 επεισόδια η κάθε μία, αυτός και στις δύο είχε 4 γκόμενες να σφάζονται για πάρτη του. Δυνητικά ήταν 6.

Το θέμα του anime είναι οι περιπέτειες του εν λόγω τύπου, ο οποίος δεν μπορούσε να περάσει στο Λύκειο(υποθέτω σύμφωνα με τη μετάφραση) και με μια παγαποντιά του πατέρα του μπήκε σε μια ακαδημία τεράτων χωρίς να το γνωρίζει. Εκεί μαθαίνει ότι τα τέρατα μισούν τους ανθρώπους και προσπαθεί να κρατήσει την ταυτότητά του μυστική όσο γίνεται. Πρώτα γνωρίζεται με την Moka, μια βρυκολακίνα και εκεί ξεκινάει το love story. Ε, αφού μπαίνουν και στην ακαδημία, γνωρίζει και τις υπόλοιπες που έμελλε να γίνουν μέλη του harem. Και κάπως έτσι εξελίσσεται μια ιστορία με πολύ χιούμορ και αρκετές(εξαιρετικά σύντομες ως επί το πλείστω) μάχες.

Αν και γίνεται ρουτίνα η σειρά λόγω της ίδιας γραμμής που ακολουθούν όλα τα επεισόδια, είναι αρκετά ωραίο, προσφέρει πολύ γέλιο και... Ναι, πολύ γέλιο.

Στο anidb.net δεν έχει πάρει καλές βαθμολογίες γιατί δεν έχουν κάνει πολλά άτομα review. Πιστεύω πως αξίζει ένα 7ράκι η κάθε σεζόν. Προτείνεται σε όποιον βαριέται και θέλει να γελάσει το χειλάκι του. Και κλείνω με το anime της 2ης σεζόν, στο οποίο πρέπει να ρίξανε τρομερή δουλειά και πολύ motion capture, γιατί δεν μπορώ να εξηγήσω αλλιώς τις τόσο φυσικές κινήσεις.


Α ναι! Επειδή ξέχασα να το αναφέρω νωρίτερα, το Capu2 στη δεύτερη σεζόν έχει προέλευση. Σαν την φέτα Ήπειρος. Ένα τέτοιο πράμα.

TR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου