Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Portal

Εχθές κατέβασα το Portal από το Steam. Το παρείχε η Valve δωρεάν μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου. Μια αρκετά ενδιαφέρουσα επιλογή για παιχνίδι.




Παιχνίδι από τα μικρά. Μικρά σε διάρκεια. Ξεκίνησε ως ένα project της Valve το οποίο δινόταν μαζί με το Orange Box του Half Life. Πολύ ωραίο παιχνίδι. Αρκετά ατμοσφαιρικό θα έλεγα. Δεν υπάρχει η αγωνία του αν θα πεταχτεί κάποιος από τη γωνία να σε σκοτώσει, αλλά έχει τη δική του ατμόσφαιρα.

Προτείνω σε όλους να το δοκιμάσουν. Είναι από τα παιχνίδια που αξίζουν τον κόπο. Εμένα μου κράτησε 5 ώρες συντροφιά, αλλά τις ευχαριστήθηκα πλήρως. Αν βαρεθείτε μπορείτε να κάνετε βλακείες με τις πύλες και να παίζετε χωρίς να έχετε διάθεση να προχωρήσετε. Απλά για να γελάτε.

Στην αρχή θα φανεί σα να μην έχει ιστορία. Όταν όμως το τερματίσετε, τότε θα καταλάβετε την ιστορία του παιχνιδιού. Περίεργη μεν, πρωτότυπη και έξυπνη δε. Και πάλι, το προτείνω σε όλους. Σε μερικά σημεία θα δυσκολευτείτε λίγο παραπάνω, αλλά έτσι είναι το παιχνίδι. Από τις πιο ωραίες σπαζοκεφαλιές. Μπορείτε πάντα να συμβουλευτείτε κάποιο walkthrough για να συνεχίσετε.

Τονίζω  μόνο το γεγονός ότι ξεκίνησε από απλό project και βγήκε και Portal 2, λόγω της μεγάλης ανταπόκρισης που είχε στο κοινό.

TR

1 σχόλιο: