Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

E3 Games Confferecne 2011

Από χθες το βράδυ έχει ξεκινήσει η έκθεση της Ε3, της μεγαλύτερης επίδειξης video games στον κόσμο. Είχε πολλά ωραία πράγματα, αλλά και πολλές απογοητεύσεις. η πρώτη και μεγαλύτερη ως τώρα ήταν αυτή της Microsoft. ΟΚ, έβγαλες ένα Kinect, αλλά μη ζαλίζεις τον κόσμο μόνο με αυτό. Δείξε και κάτι άλλο που χρειάζεται χειριστήριο, αλλά είναι πολύ ενδιαφέρον.

Τα highlights της Microsoft ήταν το Halo 4(και το Anniversary ωραίο ήταν) και το καινούριο Lara Croft, που θα μας δείξει την ιστορία πριν η Lara γίνει η Lara που όλοι γνωρίζουμε.

Μετά ήρθε η σειρά της ΕΑ. Εκεί ενθουσιάστηκα πιο πολύ μπορώ να ομολογήσω, καθότι εμφανίστηκαν πολλοί δυνατοί τίτλοι. Το Mass Effect 3 ήταν καθηλωτικό, αφού μέχρι κι εγώ σκέφτηκα να το παίξω, ακόμη κι αν δεν έχω ιδέα τι γίνεται στα άλλα δύο. Ένας νέος τίτλος εμφανίστηκε επίσης, που ακούει στο όνομα Overstrike και είναι σε στυλ Duke Nukem. Προχωράς και βαράς. Τουλάχιστον αυτό κατάλαβα εγώ. Και από τις πατάτες που είδαμε, πρώτο έρχεται το νέο need for Speed: The Run. Run Forest Run καλύτερα έπρεπε να λέγεται, καθώς όλοι όσοι γνωρίζουν έστω και ελάχιστα από τη συγκεκριμένη σειρά, γνωρίζουν ότι το παιχνίδι είναι racing και όχι του στυλ Grand Theft Auto.

Έπειτα, η Ubisoft είχε κάποιους δυνατούς τίτλους επίσης. Η επιστροφή του Far Cry και το νέο Tom Clancy's Ghost Recon φαίνονται από τους τίτλους που λογικά θα βάλω στη λίστα για να δοκιμάσω. Έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο. Demo του Assassin's Creed: Revelations. Πρέπει οπωσδήποτε να παίξω τα δύο επεισόδια που μου έχουν απομείνει. Είναι απίστευτη αυτή η σειρά. Και όπως όλοι είχε και μερικούς τίτλους σούπες. Το καλύτερο που είχε να επιδείξει η Ubisoft ήταν ο παρουσιαστής της. O τύπος απλά δεν παιζόταν! Πολύ πλάκα είχε, ακόμη κι αν όλοι τον έβριζαν γιατί είχε πει δύο Redbull(δεν το ξέρω αυτό, αλλά για να έχει τόση ενεργητικότητα...).

Μετά ήταν η Sony, αλλά επειδή Ελλάδα και Αμερική έχουν μια διαφορά στις ώρες, είπα να το αφήσω για κάποια άλλη μέρα. Εκτός του ότι δεν θα έχει να δείξει κάτι το ιδιαίτερο η Sony, μιας και προσφάτως ανέκαμψε από την επίθεση των hackers.

TR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου